TIJDELIJKE KERATINE BEHANDELING.
-maakt het haar voor 80/100 procent STYL.
-laat het haar weer glanzen.
-zorgt dat de pluis verdwijnt.
-maakt het haar sterker en gezonder.
de keratinebehandelingen in de salon zijn van hoogste kwaliteit. ik probeer met de beste producten te werken die er in nederland zijn. alle keratinebehandeling zijn vrij van formaldehyde of slechte stoffen.

Hoe ziet de behandeling er uit als u in de salon komt?

1. We starten met het grondig wassen van het haar hierdoor openen we de haarschubben zo word de keratine beter opgenomen.
2. We borstelen het haar en drogen het haar droog.

3. Nu brengen we de keratine aan dit word passe voor passe in het haar gebracht zodat het product goed en geleidelijk word opgenomen.

4.De keratine moet 45 tot max 60 min inwerken.

5. We fohnen het haar volledig droog en stylen het haar passe voor passe meerdere malen dit duurt het langst van de behandeling.

6. Het haar moet 24 uur lang zo blijft om het effect langer te laten duren. Tot het is uitgewassen mag je 24 uur lang niet je haar achter de oren doen geen staartje in en niet nat maken. 
na 24 uur mag het haar gewassen worden en heeft u het eindresultaat. 

Praktische informatie over de keratine behandeling

Wat is keratine?
Keratine is een lichaamseigen bouwstof van onder andere je haar. Het valt onder de noemer ‘proteïne’ (eiwit). Een groot deel van je haar bestaat uit keratine. Keratine maakt je haar sterk en gezond.

Maar het dagelijks leven zorgt voor tegelijkertijd voor beschadiging van keratine, en dus ook je haar.

Niet alleen door hitte producten, zoals de föhn en de stijltang. Maar ook door het weer (kou, zon, water), veroudering, verzorgingsproducten van lage kwaliteit, chloor en zeewater (zout). Door deze externe omstandigheden verliest het haar keratine, en wordt het dus zwakker, minder gezond en lastiger hanteerbaar.

 

Wat doet een keratine behandeling?
Veel mensen krijgen – door een ‘tekort’ en beschadigingen aan de keratine – last van droog, statisch, pluizig, dof, weerbarstig en onhandelbaar haar.  Komt dit je bekend voor? Dan is een keratine behandeling wat voor jou

Een keratine behandeling geeft je haar een ‘keratineboost’, waardoor het glanzend, gezonder en minder pluizig wordt. Je haar wordt als het ware ‘opgevuld’ met keratine, waardoor het ook weer makkelijker in model te krijgen zal zijn. Bovendien is een tijdelijke keratine behandeling goed voor zeker 3 tot 5 maanden, waardoor je niet iedere maand weer een behandeling hoeft te ondergaan. Dit laatste is uiteraard wel afhankelijk van de manier waarop je je haar verzorgt.

Voor wie is een keratine behandeling geschikt?
Een keratine behandeling is geschikt voor jong en oud, ongeacht haartype. Het is vooral belangrijk dat je nagaat waarom je een keratine behandeling wilt. Hoofdzakelijk zijn dat de volgende situaties:

 

  • Je wilt gekruld haar / krullen stijl maken.
  • Je wilt gezonder, glanzender en sterker haar.
  • Je wilt je haar meer handelbaar krijgen, zodat het ook sneller in model te brengen is.
  • Je wilt minder pluizig, dof of weerbarstig haar

Heb jij te maken met een van bovenstaande situaties? Dan is een keratine behandeling de ideale oplossing. 

 

Keratine is namelijk een zeer duur product. Het is belangrijk om genoeg keratine te gebruiken voor het beste resultaat. Wij doen absoluut geen concessies aan de kwaliteit van onze keratine behandelingen en dus ook niet op de gebruikte hoeveelheid keratine. 

Jouw haar is onze belangrijkste focus en voor ons is het essentieel dat je er na een keratine behandeling ook zo lang mogelijk van kunt genieten.

Overtuigd? Maakt dan direct een afspraak voor een keratine behandeling.

 

En na de keratine behandeling?
Na de behandeling is het belangrijk dat de verwachtingen duidelijk zijn en ook de nazorg goed wordt uitgelegd. Hierbij spelen voornamelijk 3 aandachtspunten:

  1. Het haar zal, ook na de keratine behandeling met sulfaat vrije producten behandeld moeten worden.
  2. het beste is na dat het haar nat is geweest het haar te fohnen voor het beste resultaat

 

 

BOTOX HAAR BEHANDELING

- zorgt voor minder pluis niet zoals de keratine.

- voed het haar erg van binnen uit.

- 100 procent natuurlijk

- blijf 2 maanden in het haar.

deze behandeling zorgt echt voor het haar van binnen uit. je loopt dan misschien de salon uit waarbij je het nog niet erg ziet pas na 2 weken zie je vaak dat je haar veel beter is dan van te voren dit is echt aan te raden wanneer je je haar wilt voeden.