Recensies

Laat hier uw ervaring achter met magicbeautybykim

 

Reactie plaatsen

Reacties

Roxanne
een jaar geleden

Ik heb mijn 2e keratine behandeling gehad. Omdat ik dik jaar heb, is mijn haar pluisvrij en handelbaar. Ik ben er zo blij mee!

Dilaila Khayat
een jaar geleden

Vandaag geweest voor een stoombehandeling, het deed veel meer met mijn haar dan verwacht. Meer krul en zoveel glans, dankjewel!

Marjolein
2 jaar geleden

Altijd gezellig en maakt mijn wenkbrauwen altijd weer mooi in vorm!

Dewey
2 jaar geleden

Super leuke meid. Weet heel goed wat ze doet en legt alles rustig uit wat er gaat gebeuren met je haar. Ik kom zeker weer.

Lisa Gierman
3 jaar geleden

Voor de 3e x geweest en elke keer heel tevreden!

Lysanne
3 jaar geleden

Voor het eerst een keratine behandeling gedaan en wat ben ik blij ermee! Heb altijd moeilijk en pluis haar gehad en ben daar nu verlost van!

Miranda
3 jaar geleden

Ik ben zo blij met de keratine behandeling! Ik ben nu voor de 2e keer geweest en weer super blij mee. Ik had van mijzelf altijd krullen en nu is het altijd heerlijk stijl en glad!

Silke
3 jaar geleden

Super lieve meid en je voelt je op je gemak! Ze neemt je serieus, en m’n haar is echt super mooi en glanzend geworden. Ook erg goede en realistische prijzen! Mijn haar is super mooi geworden en lekker glanzend, nu kan ik met mooi haar het bed uit in plaats van met allemaal pluis!

Aylin
3 jaar geleden

Ik ben voor het eerst geweest en mijn haren zijn na 7 weken nog steeds heerlijk steil en glanzend! Echt een aanrader!!

Natasja diks
3 jaar geleden

Ik ben denk ik nu al 3 x geweest en ben zo trots op kim want het werkt echt goed en mn haren blijven glanzend en stijl ... ook kan ze goed advies geven over het wassen en gebruik van shampo etc..
Super blij !!