Hi, lieve klanten welkom op mijn pagina. 
Ik ben Kimberly d roemeon ik ben de eigenaresse van de salon. De salon is gevestigd aan mijn huis met een eigen ingang. 

in de salon kunt u terecht bij mij bij de volgende behandelingen: 

- haarvoeding behandelingen (gespecialiseerd in keratine,haar Botox,vitamine stoombehandelingen)-gespecialiseerd Krul knippen en knippen van uw puntjes na een behandeling. 
- haar verlenging nano methode en microring via een Haarweave.

Ik heb ongeveer nu 4 jaar mijn eigen bedrijf met een eigen bedrijf zit je nooit stil en is het soms vallen en opstaan en leer je elke dag bij. 

ik begon bij de klant aan huis en nu gevestigd met mijn eigen salon aan huis. Vanaf jongs af aan had ik een mooie bos met krullen en pluizig droog haar. 
wat iedereen mooi vond behalve ik zelf ik was altijd opzoek naar keratine behandelingen en methodes om mijn haar gezond styl te krijgen. Na zoveel uitgeprobeerd te hebben durfde ik het aan om hier een eigen bedrijf in te starten. Ik dacht er zijn zoveel mensen die ook dit probleem hebben en hoe mooi is het dat ik andere ook hier mee blij kan maken. 
ik begon met keratine behandelingen het is zo iets magisch je gaat in de stoel zitten en een paar uur later is je hele haar anders kwa structuur het glanst en het is minder pluizig en stijler. Vandaar de naam (magic) beauty by Kim.  De reacties van de klant zijn ook altijd super leuk om mee te maken. 
Maar toch vind ik het zonder om al die mooie krullen weg te maken vandaar dat ik mij heb verdiept in krullen knippen en stoombehandeling en methodes om krullen ook zo pluisvrij te dragen. 
Ik probeer altijd bij te blijven van de nieuwste methodes en jullie het beste te geven van wat ik weet. 

Ook ben ik begonnen met haar verlengingen wat ik zelf ook draag ik heb nog wel eens een impuls dat ik mijn haar opeens af knip en dan denk nee had ik nog maar lang haar. 
hoe makkelijk is het dan om een haar verlenging erbij in te doen. 
Onder het kopje haar verlengingen zie je daar meer informatie over. 

liefs 

Kim